GO Waalwijk festival op 24 september 2023

Kom op zondag 24 september ook naar het GO Waalwijk Festival!
Beleef het ĂĄllerleukste familiefestival van het jaar en doe mee met allerlei sporten en creatieve activiteiten. Geniet van live muziek, dans, exposities, live cooking en nog veel meer. Check alle deelnemers + het programma op www.gowaalwijk.nl/festival.
12.00-17.00 uur | centrum Waalwijk | gratis toegang | koopzondag

Lees meer...

Franse dag 15 juli 2023

De Franse dag, op zaterdag 15 juli, was een succes. We hadden heerlijk weer, het leek even te gaan regenen maar dat trok gelukkig allemaal aan ons voorbij
De meeste deelnemers hadden een outfit met een Frans tintje, dus zag er allemaal erg gezellig uit.

Lees meer...

POZO 3 juli 2023

Op maandag 3 juli speelde ons team weer mee in de POZO. Het was inmiddels de 6e POZO avond. Deze keer hadden we iets recht te zetten omdat we de vorige wedstrijd de overwinning hadden laten liggen.

Lees meer...

Open dag GO Waalwijk 5 april

Noteer alvast in je agenda😊😊

Woensdag 5 april van 13:00 uur tot 14:00 uur!

Kom kennis maken met Jeu de Boules bij onze club in samenwerking met GO Waalwijk

Open dag GO Waalwijk klein

Rabo ClubSupport 2022

In september hebben alle leden van de Rabobank hun stemmen uit kunnen brengen in het kader van de Rabo ClubSupport actie.

Ook onze vereniging deed dit jaar weer mee.

Lees meer...

Winteruitwisseling Sprang-Capelle 2 april 2022

Op zaterdag 2 april j.l. vond de winteruitwisseling plaats tussen de jeu de boulesclubs V.O.P.uit Udenhout, Dongen, Cochonnet uit Loon op Zand, PVT uit Tilburg, Pétanque Vereniging uit Sprang-Capelle, PCO uit Oisterwijk en La Donnee uit Tilburg.
De wedstrijden werden gespeeld op de jeu de boules accommodatie van de PV Sprang-Capelle onder goede weersomstandigheden met zo af en toe zelfs een heerlijk zonnetje.

Lees meer...

Carnavalstoernooi 28 februari 2022

Carnaval bij Pétanque Vereniging Sprang-Capelle

Eindelijk was er dan na de corona weer eens een activiteit bij de Pétanque Vereniging uit Sprang-Capelle en dat gelijk nog wel in de vorm van een mini man/vrouw mix. Het terras en het clubhuis waren carnavalesk versierd en de carnavalsmuziek schalde over de

Lees meer...

Doublet toernooi 19 maart 2022

Op zaterdag 19 maart organiseerde de jeu de boulesclub een doublettentoernooi. De leden waren verplicht een introducé uit te nodigen die geen lid was van een boulesclub.

Zestien doubletteams hadden ingeschreven en na het welkomswoord van de wedstrijdleider, met daarbij een hoop informatie wat

Lees meer...

Snerttoernooi 20 november 2021

Op zaterdag 20 november 2021 organiseerde de Pétanque Vereniging Sprang-Capelle weer het jaarlijkse Snert-toernooi, een mini mix voor leden en introducees.

Dankzij het prachtige herfstweer werd het een zeer geslaagd toernooi met een 33 tal deelnemers. Mooi droog weer en een heleboel vallende blaadjes zorgden voor een aangename sfeer en uitermate goede boules omstandigheden.

Lees meer...

Doublet toernooi 18 september 2021

Voor de tweede keer sedert de uitbraak van het corona-virus werd er door onze club weer een toernooi georganiseerd, ditmaal voor leden die moesten spelen met iemand die niet op een club zat, dus een meer of minder geoefende.

Lees meer...

Saté minimix toernooi 14 augustus 2021

En dan was er eindelijk weer een activiteit op de club. Ik heb de archieven er op na geslagen en wat bleek: het laatste toernooi was op 24 februari 2020. Carnaval. Toen waren we nog in opperbeste feeststemming hoewel het virus al oprukte vanuit China en Italië.

Augustus 2021 is dus maar liefst 1,5 jaar later. Aangezien het nog steeds de gewoonte is dat de winnaar een stukje moet schrijven voor de Boules Praat heb ik dat dus maar snel gedaan.

Lees meer...