Doublet toernooi 19 maart 2022

Op zaterdag 19 maart organiseerde de jeu de boulesclub een doublettentoernooi. De leden waren verplicht een introducé uit te nodigen die geen lid was van een boulesclub.

Zestien doubletteams hadden ingeschreven en na het welkomswoord van de wedstrijdleider, met daarbij een hoop informatie wat

wel en niet mocht, gingen de wedstrijden van start. Men moest drie wedstrijden spelen met dezelfde partner die men had meegebracht. Er was zelfs een introducé die dacht dat hij het op zijn klompen kon winnen.

Tussen de partijen door werden de deelnemers getrakteerd op een lekker stukje worst en kaas. Sjaak Hoevenaar en Janny Dubbeld hadden het er druk mee om iedereen te voorzien van al dat lekkers.

Na afloop van de wedstrijden maakte wedstrijdleider Ad Meulkens de prijswinnaars bekend.

Op de eerste plaats eindigde het team Jan Verbeek en Frans van Zoggel met 3 gewonnen wedstrijden en 32 pluspunten. Eerstgenoemde had het behoorlijk in zijn rug, want hij vond het nodig om met een steekwagen zijn prijs op te halen.

De tweede plaats was voor Henk Kivits en Jan Laros met drie gewonnen wedstrijden en 26 pluspunten.

Op plaats acht eindigden Jos en Bernadet Pennings met 1 gewonnen wedstrijd met 1 minpunt.

Plaats 13 was voor Ad van Gorp en Jack Heerkens, 1 gewonnen wedstrijd en 17 minpunten.

De poedelprijs was voor Ria van Pelt en Herma Janssen, 0 gewonnen en 23 minpunten.

Rond de klok van zes uur gingen de deelnemers tevreden naar huis en kon de organisatie terugzien op een mooi en zonnig toernooi.