Home

Voor de tweede keer sedert de uitbraak van het corona-virus werd er door onze club weer een toernooi georganiseerd, ditmaal voor leden die moesten spelen met iemand die niet op een club zat, dus een meer of minder geoefende.

Dat viel goed uit want 16 leden van onze club hadden iemand gevonden, die er zogenaamd niets van kon, al viel dat in de praktijk reuze mee want er waren een aantal goede boulers bij. Iedereen moest 3 partijen spelen en daar namen we de hele middag de tijd voor. Het was trouwens prachtig weer, dus haasten hoefde helemaal niet.

Tussen de spannende wedstrijden werden er diverse versnaperingen uitgedeeld en ook dat bevorderde de sfeer. Uiteindelijk kon de 1e prijs worden uitgereikt aan Gijs de Geus met zijn zoon Roy, 3 gewonnen en 27 punten. Op de 2e plaats kwam Jan Verbeek met Frans van Zoggel, 3 gewonnen en 22 punten. Omdat het bij ons niet alleen om het winnen gaat waren er nog een paar prijzen. De 9e prijs was voor Jan van der Schans samen met Helwin van Genderen, 1 gewonnen en 0 punten. De 13e prijs was voor Bert van den Berg met Ad Snoeren met 1 gewonnen partij en -10 punten. De mooiste prijs was de poedelprijs en die was voor Gerard Damen en Coby Verhagen: 0 gewonnen en -30 punten.

Uiteraard was er na afloop nog een gezellig samenzijn waarbij er over vreugde en verdriet werd nagekaart.

Kortom een zeer geslaagd toernooi.