Home

Op zaterdag 22 oktober werden de kruisfinales en finale gespeeld van de Zomercompetitie 2022 Doubletten.
Voor deze competitie hadden zich helaas maar 6 teams ingeschreven. Dit deed echter niet af aan de kwaliteit van de gespeelde wedstrijden. Er werd fanatiek gebouled met als gevolg spannende wedstrijden met soms verrassende uitslagen.


De eerste 4 teams mochten de kruisfinales gaan spelen. Hiervoor hadden zich geplaatst Jan van der Schans en Veronica van Zuijlen, Adri en Karen de Folter, Clasien Krol en Mies van Helvoirt, Henk Pullens en Berry Krol. Omdat Mies van Helvoirt een vervelende blessure had opgelopen waardoor zij niet mee kon doen, heeft Magda Dekkers samen met Clasien de wedstrijden gespeeld.
In de kruisfinales moeten Jan en Veronica het opnemen tegen Henk en Berry. Adri en Karen speelden tegen Clasien en Magda. Het waren beide hele mooie partijen waarin soms hoogstaand boulesspel werd vertoond.
Jan en Veronica wonnen met 13-7 van Henk en Berry en Adri en Karen wonnen hun partij met 13-6 van Clasien en Magda. De strijd om de 3e en 4e plaats ging dus tussen Henk en Berry en Clasien en Magda. Adri en Karen en Jan en Veronica hadden zich geplaatst voor de finale.
Zowel de wedstrijd om de 3e en 4e plaats als de finale waren allebei mooie partijen om te zien. Er werd door iedereen goed gebouled en iedereen deed zijn of haar best om te winnen. Uiteindelijk wonnen Henk en Berry de strijd om de 3e en 4e plaats.
Adri de Karen wonnen na een mooie finale van Jan en Veronica en konden zich dus kampioenen noemen.
Mede door het mooie weer waren er veel toeschouwers aanwezig. Zij hebben deze middag zichtbaar genoten van het getoonde spel. Het was weer een hele leuke boulesmiddag.

Winnaars Doubletten klein

De winnaars