Home

Op zaterdag 15 oktober werden de kruisfinales en finale gespeeld van de Zomercompetitie 2022 Tête à Tête.

Vanaf 1 april hadden 15 deelnemers, verdeeld over 2 poules, vaak hele spannende maar vooral leuke wedstrijden tegen elkaar gespeeld.
De 2 besten van elke poule hadden zich geplaatst voor de kruisfinales. Dit waren Veronica van Zuijlen, Karen de Folter, Henk Pullens en Mies van Helvoirt.
Door een hele vervelende blessuren was Mies helaas niet in staat om de kruisfinales te spelen. In haar plaats deed nu Jan van der Schans, de nummer 3 in de poule van Mies, mee.


In de kruisfinales speelden Veronica van Zuijlen en Jan van der Schans en Karen de Folter en Henk Pullens tegen elkaar. Het waren alle 2 mooie wedstrijden om te zien. Iedereen deed zijn of haar best om de wedstrijd te winnen. Uiteindelijk kwamen Karen en Jan als winnaars uit de bus. Zij mochten dus de finale gaan spelen.
De wedstrijd om de 3e en 4e plaats ging tussen Veronica en Henk. Na een mooie partij kwam Henk als winnaar uit de bus en werd dus 3e.
In de finale ging het in het begin goed tegen elkaar op. Jan en Karen waren redelijk aan elkaar gewaagd. Een flinke regenbui zorgde ervoor dat er een flinke plas water op de baan kwam te staan. Dit had gevolgen voor het verloop van de wedstrijd. Het was Jan die het beste kon omgaan met de weersomstandigheden. Jan won de wedstrijd en dus de 1e prijs.
Het was een leuke middag met mooie boulespartijen. Het aanwezige publiek genoot, ondanks het druilerige weer, zichtbaar van het getoonde spel.

Winnaars Tete a Tete klein

De winnaars