Doublettentoernooi 17 september 2022

Op zaterdag 17 september organiseerde de jeu de boulesclub uit Sprang-Capelle een doublettentoernooi. Iedereen speelde dus zijn wedstrijden met een vaste partner.

Doordat er nog een aantal mensen met vakantie was was het deelnemersveld niet zo groot als we altijd gewend zijn en ook de weersverwachting voor dat weekend was niet zo gunstig, hoewel dat achteraf reuze meeviel. Maar 10 teams hadden zich toch ingeschreven. Leuk was wel dat er een aantal nieuwe leden voor de eerste keer aan zo`n toernooi meededen. Was toch weer iets anders dan de wekelijkse wedstrijdjes. Na het welkomst woord van wedstrijdleider Ad, met daarbij een hoop informatie wat wel en niet mocht, gingen de wedstrijden van start. Men moest drie wedstrijden spelen en na de opening kon het toernooi van start.

Tussen de partijen door werden de deelnemers getrakteerd op een lekker stukje worst en kaas. Peter en Els Hamers hadden zich hier als barpersoneel over ontfermd.

Na afloop van de wedstrijden maakte wedstrijdleider Ad Meulkens de prijswinnaars bekend.

Op de eerste plaats eindigde het team Henk Pullens en Berry Krol met 3 gewonnen wedstrijden en 27 pluspunten. Zij ontvingen een ontbijtpakket.

De vijfde plaats was voor Henriëtte Rouwendaal en Kees Groenendaal met twee gewonnen wedstrijden en 4 pluspunten. Zijn kregen stroopwafels uit Volendam.

De poedelprijs was voor Arnold en Riet van der Heijden, 0 gewonnen en 35 minpunten. Zijn werden de gelukkige eigenaar van de snoepzak.

Rond de klok van zes uur gingen de deelnemers tevreden naar huis en kon de organisatie terugzien op een toch nog mooie en zonnig dag.

Meer informatie over de vereniging kunt u vinden op de website: www.jdbsprangcapelle.nl en op facebook Petanque Vereniging Sprang-Capelle | Facebook