Home

Op maandag 20 februari 2023 werd er bij de Jeu de Boulesclub uit Sprang-Capelle het traditionele carnavalstoernooi gehouden. 43 Leden waren erop afgekomen en waren verkleed in de meest feestelijke uitdossingen. Kortom de boulers van de club lieten zich niet onbetuigd. Er werd deze keer een mini mix gespeeld waarbij zoveel mogelijk een vrouw en een man een team vormde.

Er moesten 3 partijen worden gespeeld. Op de accommodatie was er volop carnavalsmuziek dankzij DJ Veronica. Tussen de partijen door werden de spelers en speelsters getrakteerd op een heuse hot dog geserveerd door Agnes en Magda. Uiteraard waren er weer mooie prijzen te winnen.
De wedstrijdleiding was in handen van Adri de Folter. Adri reikte na afloop de prijzen uit. Na 3 partijen was Yvonne Verbeek de beste, zij won haar 3 partijen en behaalde 36 pluspunten. Op de tweede plaats eindigde Ad Meulkens. Hij won ook 3 partijen maar had slechts 30 pluspunten. Er waren 8 spelers die alle partijen wisten te winnen, helaas leverde dat geen prijs op. Zoals gewoonlijk met carnaval ludieke winnaars. Op de 11e plaats kwam Janny van der Heijden, 2 gewonnen partijen en 9 pluspunten. Op de 22e plaats eindigde Jeanne Hoevenaar, 1 keer gewonnen en 2 pluspunten. Als 33e won Sjaak Hoevenaar ook een prijs, 1 keer gewonnen en 12 minpunten. Tenslotte waren er nog 2 poedelprijzen te verdienen en die werden gewonnen door Jos IJsseldijk bij de mannen en Helma van Gorp bij de vrouwen.
Na afloop van het toernooi kon het carnavalsfeest pas goed beginnen in het mooi versierde clubhuis. Iedereen ging na het feest voldaan naar huis.
Als je foto’s van deze geweldige middag wil zien ga dan naar de foto's op onze website.